HOUSE GDAŃSK

Surface: 400m2

I present of Interiors of the house located in Gdańsk Kowale . An interior designed were designed in a modern style. Subdued, bright colors are based on a combination of white with gray and anthracite. The center is a gas fireplace open on 3 sides which is connecting the living room with the kitchen. On the spacious ground floor there are such rooms as a living room with a kitchen, guest room, pantry, office and dressing rooms. The first floor is the oasis of the owners, that is the bedroom and bathroom zone. The basement is an entertainment center with a club room, gym and sauna. The project involved interference with the original arrangement of the walls, a change in the functional layout, analysis of the rooms, visualizations and supervision on the construction site. Project is in progress.



Contact

AJOT STUDIO DESIGN Beata Albrecht

Ul. Jana Heweliusza 13
80-890 Gdańsk

+48 532 748 846
mail@ajot.co

Opening hours Mon - Fri: 10.00 - 16.00
(meetings are arranged by phone)

Contact form