Penthouse, Gdynia

Powierzchnia: 140m2

Mieszkanie znajduje się w nowo wybudowanej inwestycji w centrum Gdyni Art Deco. Układ ścian działowych został przekształcony a funkcje pomieszczeń zmienione, dzięki czemu mieszkanie stało się dużo bardziej przestronne. W centralnej części mieszkania zlokalizowana jest kuchnia o nietypowej, nowoczesnej formie. Główne zamierzenie jakie chciał uzyskać inwestor to jasne przestronne mieszkanie, co nasunęło zastosowanie wylewek poliuretanowych na podłogach. To rozwiązanie wraz z zastosowaniem ogrzewania podłogowego sprawdza się idealnie, domownicy pokochali chodzić boso. Całość ożywiają turkusowe dodatki , oraz zdjęcia z widokami morza. Projekt zrealizowany z nadzorem autorskim w roku 2015.

Zdjęcia z realizacji Magdalena Łojewska.



Kontakt

Ajot pracownia projektowa

Ul. Jana Heweliusza 13
80-890 Gdańsk

+48 532 748 846
mail@ajot.co

Godziny otwarcia pon - pt: 10.00 - 16.00
(spotkania umawiamy telefonicznie)

Formularz kontaktowy