Apartment For Forest, Gdynia

Surface: 140m2

The design of the apartment located in the newly formed housing estate Fort Bank - Hossy. The layout of the partition walls has changed slightly - the wall separating the guest bathroom with the kitchen has been moved, thanks to which the kitchen has become much more functional and spacious. The main color accent is the concrete slabs mounted on the wall in the living room. Gray also appears in the form of decorative plaster in the kitchen on the wall, on tiles in the bathroom and on the wall in the bedroom creating a coherent whole. The project has been implemented.



Contact

AJOT STUDIO DESIGN Beata Albrecht

Ul. Jana Heweliusza 13
80-890 Gdańsk

+48 532 748 846
mail@ajot.co

Opening hours Mon - Fri: 10.00 - 16.00
(meetings are arranged by phone)

Contact form